Гуанджоу U-POR Авто аксесоари Co., Ltd.

Основана през 2002 г., U-Por Auto Аксесоар Ко ООД е научноизследователска и развойна дейност, производство и продажба на интегрирана компания. Ние сме специализирани в части за вътрешна и външна декорация, само за Porsche, като Cayenne, Macan, Panamera, Boxster, 911 и т.н. Продуктите са предимно за комплект за тяло, бягаща дъска, изпускателен ауспух, предна и задна стъклена плоча, покрив, декоративна декорация и т.н. С 15 години непрестанни усилия, сега U-POR е лидер и представител на Porsche Modification Industry в Китай и успешно модифицира над 38 000 автомобила на Porsche.

В момента обхваща площ от 5386 квадратни метра и притежава повече от 200 служители. Настояваме да използваме висококачествени материали и плавателни съдове, а изискваният стандарт за качество е по принцип по-висок от този в индустрията. За да развием нови продукти, за да задоволим търсенето на клиентите, непрекъснато купуваме най-новите модели автомобили на Porsche. Нашата компания може да предложи проба обработка, проектиране и развитие за клиенти.

Ние сме специализирани в части за вътрешна и външна декорация, само за Porsche, като Cayenne, Macan, Panamera, Boxster, 911 и т.н. Продуктите са предимно за комплект за тяло, бягаща дъска, изпускателен ауспух, предна и задна стъклена плоча, покрив, декоративна декорация и т.н.

9.jpg

Само за Порше, като например Cayenne, Macan, Panamera, Boxster, 911 и т.н.